Πληροφορίες Αποστολών
  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Πληροφορίες Αποστολών & πολιτικη επιστροφων

Όλα τα δέματα στέλνονται μέσο κούριερ με ελάχιστα μεταφορικά 3.8€ & σε περίπτωση αντικαταβολής +1.9€ για μέχρι 2 κιλά πάνω από αυτά είναι +1€ για κάθε παραπάνω κιλό. 
Όλα τα δέματα στέλνονται με ασφάλεια & προστασία. 
Αν το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο αποστέλλεται σε 1 εργάσιμη ημέρα. 
Χρόνος παράδοσης 1-3 εργάσιμες ημέρες. 

Εγγυήσεις-Service

Πριν από κάθε αποστολή γίνεται έλεγχος λειτουργίας του προϊόντος.

Κάθε προϊόν συνοδεύεται από «Εμπορική Εγγύηση» καλής λειτουργίας 1 ΕΤΟΥΣη οποία προσφέρεται από τον κατασκευαστή, καλύπτεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει ο κατασκευαστής.

Στην περίπτωση που ένα προϊόν παρουσιάσει τεχνικό πρόβλημα εντός της εγγύησης, επικοινωνείτε με το serviceΜΟΝΟ μέσο email  gmaniaservice@gmail.com  όπου θα σας σταλεί μια φόρμα συμπλήρωσης του προβλήματος που έχει το προϊόν .

Όταν ένα προϊόν είναι εντός εγγύησεις και μετά από έλεγχο αποδειχτεί ότι εκτελεί όλες τις λειτουργίες τότε επιστρέφετε στον πελάτη

Η εγγύηση ΔΕΝ  καλύπτει όλα τα αναλώσιμα όπως : Μπαταρίες , καλώδια , υγρά μπαταριών  και φορτιστές . Επίσης κακή χρήση ,μη εφαρμογή των οδηγιών συντήρησης .

Kατά την επικοινωνία σας με το Service ( ΜΕΣΟ EMAIL )  να έχετε στην διάθεση σας την αποδείξη& το ακριβές μοντέλο του προϊόντος και την ημερομηνία ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ .

ΟΛΕΣ ΟΙ αποστολές από και προς τα κέντρα επισκευών γίνονται πάντοτε με ΔΙΚΟ ΣΑΣ κόστος.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ

 

Δικαίωμα Υπαναχώρησης
Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε εντός 10 ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντάς μας το προϊόν. Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και η επιστροφή γίνεται με δικό σας μέσο και κόστος εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της υπαναχώρησης (είτε το επιστρέφετε εσείς, είτε το αποστέλλετε με κάποιο μεταφορέα). Εφόσον εγκριθεί η επιστροφή,  θα σας επιστρέψουμε στο σύνολό  του το τίμημα που έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά, με τον ίδιο τρόπο που το έχετε εξοφλήσει.

Όροι και προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος Υπαναχώρησης

Σε περίπτωση έγκυρης άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση, να είναι άθικτη η συσκευασία και να περιλαμβάνονται όλα τα παρελκόμενα, τυχόν δώρα, συνοδευτικά προϊόντα και υλικά.
Σε περίπτωση όπου το προϊόν έχει χάσει την αξία του λόγω κακής μεταχείρισης η οποία ξεφεύγει από την απλή εξέταση της λειτουργικότητας και των χαρακτηριστικών του προϊόντος, θα πρέπει να αποκαταστήσετε με χρηματική αποζημίωση τη μείωση της αξίας του. Σε αυτήν την περίπτωση από το ποσό που θα σας επιστρέψουμε, θα αφαιρεθεί η συγκεκριμένη χρηματική αποζημίωση. Σε κάθε τέτοια περίπτωση θα ενημερωθείτε πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία πίστωσης και επιστροφής των χρημάτων. Ειδικά στις περιπτώσεις εξαρτημάτων και ανταλλακτικών όπου το υλικό απαιτεί κατάλληλη τεχνογνωσία τόσο για την επιλογή του όσο και για την εγκατάσταση του και το οποίο δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν αυτόνομη μονάδα, θεωρείται ότι η αποσφράγιση της συσκευασίας του συνεπάγεται αυτόματα ότι έχει χάσει τουλάχιστον το 50% της εμπορικής του αξίας και σε περίπτωση υπαναχώρησης θα πιστώνεται ανάλογα στο 50% της αξίας