Gps Pet Tracker για Σκύλους και ζώα - Κολάρο εντοπισμόύ σκύλων μέσω δορυφόρου
  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Gps Pet Tracker για Σκύλους και ζώα - Κολάρο εντοπισμόύ σκύλων μέσω δορυφόρου

64,90€ 99,90€
  • Κωδικός Προϊόντος: dogps
  • Διαθεσιμότητα: Out Of Stock

Αυτό το Gps Pet tracker για ζώα είναι η ιδανική λύση για άμεσο εντοπισμό με απλή χρήση. 
Gps Pet tracker spy μίνι με βάρος μόλις 75 γραμμάρια είναι το ιδανικό για να γνωρίζετε που είναι ο αγαπημένος σας φίλος. 

Αυτή η συσκευή, το pet tracker για ζώα, είναι σχεδιασμένη για εξωτερική χρήση και προσαρμόζεται σε κάθε είδος ζώου (σκυλιά, κυνηγόσκυλα, πρόβατα, κατσίκες, αγελάδες, άλογα κ.λ.π.). 
Gps pet tracker μίνι, η πλέον ιδανική pet tracker gps συσκευή για άμεση προειδοποίηση σε περίπτωση ζωοκλοπής.
Σας ειδοποιεί στο κινητό σας τηλέφωνο σε περίπτωση ζωοκλοπής και καταγράφει την διαδρομή που ακολουθούν τα ζώα.
Η συσκευή, pet gps tracker για ζώα, είναι αδιάβροχη με πρότυπο IP65, ανεβάζει την ημερήσια διαδρομή με τις συντεταγμένες σε web server μέσω GPRS. Έχετε την δυνατότητα να ξαναδείτε το ιστορικό της διαδρομής μέσω ενός browser. 
Μπορείτε να ρυθμίσετε τη συσκευή να σας ειδοποιήσει εάν βγει από μία περιοχή που του έχουμε καθορίσει.
Διάρκεια μπαταρίας με online ανίχνευση- έως 5 μέρες
Μάθετε αμέσως που βρίσκεται το κατοικίδιο σας με αυτή την Gps tracker spy μίνι συσκευή pet gps tracker για ζώα.
Τοποθετείστε το Gps tracker μίνι και στη συνέχεια καλέστε το από το κινητό σας τηλέφωνο, εκείνο θα στείλει ένα SMS στο κινητό σας που περιλαμβάνει το γεωγραφικό στίγμα (συντεταγμένες) της τρέχουσας θέσης του στόχου σας, πατάτε το link στο www.maps.google.com (είναι δωρεάν δεν πληρώνετε καμία συνδρομή) και βλέπετε αμέσως με ακρίβεια τη διεύθυνση πού βρίσκετε το κατοικίδιο σας !
Gps tracker spy μίνι με παγκόσμια κάλυψη, είναι το pet gps tracker για ζώα που ψάχνατε τόσο καιρό !
Κάθε Gps tracker μίνι συσκευή λειτουργεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον υπόλοιπο κόσμο, τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα.
Pet tracker για ζώα με λειτουργία ακρόασης χώρου.
Μπορείτε να καλέσετε το Gps tracker μίνι και να ακούσετε τις συνομιλίες από το χώρο που βρίσκεται.
Pet tracker για ζώα με αυτόματη παρακολούθηση Θέσης.
Μπορείτε να παρακολουθείτε σε συνεχή βάση το στόχο σας (auto-tracking), χωρίς κάθε φορά να χρειάζεται να καλείτε την Gps tracker spy μίνι συσκευή. 
Pet gps tracker για ζώα όπου στέλνει την τελευταία θέση «στίγμα» όταν εισέλθει σε περιοχή όπου δεν θα υπάρχει σήμα δορυφόρων.
Gps tracker μίνι - pet tracker για ζώα, διαθέτει υποδοχή για λουράκι.
Κατάλληλο για κατοικίδια και άλλα ζώα.
Ο τρόπος προγραμματισμού - χρήσης είναι απλός, συνοδεύεται από αναλυτικές οδηγίες ! 
Τοποθετείστε στην συσκευή μία κάρτα sim (καρτοκινητό ή συμβόλαιο), στείλτε ένα μήνυμα από το κινητό σας ( η μορφή του μηνύματος αναγράφεται στις οδηγίες), και πλέον ο αριθμός του κινητού σας θα αναγνωρίζεται σαν αφεντικό στον οποίο θα στέλνει πληροφορίες το gps tracker.
Φυσικά αυτό το Gps Pet tracker είναι πολύ ανθεκτικό αφού έχει IP 65 που σημαίνει ότι αντέχει σε κακές καιρικές συνθήκες!!!

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:


To GPS TRACKER δέχεται κάρτα SIM και στέλνει ανά πάσα στιγμή (όταν του ζητήσετε) με SMS τις συντεταγμένες του σημείου που βρίσκεται, καθώς και επιπλέον πληροφορίες για την ταχύτητα που κινείται ή την κατάσταση της μπαταρίας.


ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Μόλις γίνει κλήση στην κάρτα SIM, αμέσως η συσκευή στέλνει SMS στο τηλέφωνο διαχειριστή που την κάλεσε με όλες τις πληροφορίες και συντεταγμένες.


ΑΚΡΟΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ:

Μπορείτε να κάνετε κλήση στην κάρτα sim και να ακούσετε τι διαδραματίζετε στον χώρο σας, σημαντική πληροφόρηση εάν έχει προηγηθεί χρήση του πλήκτρου sos.


Το GPS TRACKER έχει εφαρμογή σαν αντικλεπτικό σε κάθε είδους ανάγκη οχήματα, σκάφη, ανθρώπους, ζώα, εργαλεία, αποσκευές, κυψέλες,  άμεσα μπορεί να στείλει πληροφορίες για την γεωγραφική τους θέση.
Οι εφαρμογές του δεν περιορίζονται στην ανεύρεση μόνο του κλεμμένου οχήματος, αλλά και στον έλεγχο εταιρικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων και στην προστασία ηλικιωμένων ή παιδιών.ΧΡΗΣΗ:


Εισάγετε την κάρτα sim, στέλνετε ένα μήνυμα από το κινητό σας, όταν κάνετε μία αναπάντητη κλήση το gps tracker θα σας στείλει έναν σύνδεσμο (web link) για τους ψηφιακούς χάρτες της Google maps ή συντεταγμένες /ταχύτητα/ώρα/ημερομηνία.
Αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε κάθε λογισμικό χαρτογράφησης (πχ Google Earth ή Google Maps κ.α.) για να σας δείξει που ακριβώς βρίσκεται το gps tracker.


Συσκευή gps tracker για άμεσο και  και σε πραγματικό χρόνο εντοπισμό στίγματος.
Ιδανικό αντικλεπτικό σύστημα εντοπισμού για οχήματα, σκάφη, αυτοκίνητα, μηχανές, πρόσωπα, ζώα κ.λ.π.
Το μίνι gps tracker είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι ελαφρύ, μόλις 75 γραμμάρια και να έχει μικρές διαστάσεις, ώστε να είναι η πλέον διακριτική συσκευή παρακολούθησης των κινητών περιουσιακών στοιχείων σας !
Ενσωματώνει και την λειτουργία απομακρυσμένης ακρόασης χώρου, που σημαίνει ότι από όπου και εαν βρίσκεσθε, θα κάνετε κλήση στο αριθμό της κάρτας που έχετε τοποθετήσει στο μίνι gps tracker θα ανοίγει το μικρόφωνο και θα ακούτε τι διαδραματίζεται στι χώρο σας π.χ. συνομιλίες κακοποιών.


Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί η συσκευή GPS Tracker;


Στο όχημά σας (αυτοκίνητο - μηχανή - φορτηγό) ή στο σκάφος σας.
Απαραίτητο Gadget ασφαλείας για οδηγούς, ορειβάτες, κυνηγούς, ψαράδες, λάτρεις των extreme sports στην φύση κ.λ.π.
Προστασία σημαντικών προσώπων (VIP).
Εντοπισμός παιδιών και υπερήλικων με προβλήματα μνήμης(αλτσχάϊμερ).
Εντοπισμός ζώων (σκύλων, αιγοπροβάτων, κ.λ.π.)
Σύστημα εποπτείας και εντοπισμού εμπορευμάτων έτσι ώστε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή την θέση τους και φυσικά να οδηγηθείτε σε αυτά σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας.
Σύστημα ασφαλείας σε χρηματαποστολές.
Άπειρες δυνατότητας χρήσης όσες και οι ιδέες σας !
Θέλετε να γνωρίζετε που βρίσκονται τα ζώα σας (κυνηγόσκυλα, γιδοπρόβατα, βοοειδή) και πόσα χιλιόμετρα διανύουν, φοβάστε μήπως σας τα κλέψουν; το μίνι gps tracker θα σας δώσει την λύση !
Ενδιαφέρεστε για μία οικονομική, έξυπνη αλλά και πολύ πρακτική λύση για Fleet Management (Εποπτεία στόλου οχημάτων); Ρωτήστε μας, Clevermarket.gr 2105226962. γιατί έχουμε αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις ! ! !
Διαθέτουμε αρκετούς τύπους GPS Trackers ανάλογα με την ανάγκη σας, ρωτήστε μας πως μπορείτε να επεκτείνετε την αυτονομία της μπαταρίας τους εάν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε χωρίς μόνιμη σύνδεση.
Πως λειτουργεί το GPS TRACKER;


Με τον πιο απλό τρόπο ακολουθείστε τα κατωτέρω βήματα: 
Φορτίστε την μπαταρία στον φορτιστή που εμπεριέχεται στην συσκευασία για τουλάχιστον 2-3 ώρες την πρώτη φορά, (για 3 - 4 ώρες στην επανάληψη) και τοποθετείστε στο μίνι gps tracker.
Τοποθετήστε μια κάρτα SIM στο mini gps tracker από οποιαδήποτε εταιρεία παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, συμβόλαιο ή καρτοκινητό.(αν έχει κωδικό η κάρτα Sim μπείτε πρώτα απο το κινητό)
Στείλτε ένα μήνυμα από το κινητό σας στο νούμερο της κάρτας που έχετε τοποθετήσει στο mini gps tracker σύμφωνα με τις οδηγίες στα ελληνικά που το συνοδεύουν και θα γίνετε ο διαχειριστής.
Εάν θέλετε να γνωρίζετε πού βρίσκετε το μίνι gps tracker, πραγματοποιείστε μία αναπάντητη κλήση από το κινητό σας, το μίνι gps tracker θα απορρίψει την κλήση και θα σας στείλει ανάλογα με την επιλογή που θα έχετε κάνει ένα μήνυμα στο κινητό σας με  link ή ένα γραπτό μήνυμα SMS.  
Απο τη στιγμή που θα βάλετε την κάρτα Sim έπειτα απο 10 λεπτά θα μπορείτε να δείτε την τοποθεσία του ζώου σας. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτόματη Παρακολούθηση (auto-tracking)
Τα περισσότερα ζώα που φεύγουν, χάνονται ή κλέβονται δεν βρίσκονται. Ένα μεγάλο ποσοστό πεθαίνει από ατύχημα. Θα αφήνατε ποτέ ένα μέλος της οικογένειας σας απροστάτευτο; Τώρα με το Trakky Pet προστατεύετε τον καλύτερο σας φίλο και σύντροφο.
Χαμηλή κατανάλωση και διάρκεια αναμονής έως 15 μέρες (power save standby mode)
GPS και GSM εντοπισμός θέσης. Διπλή ανίχνευση.
Ανίχνευση με SMS / GPRS
Ειδοποίηση ζώνης ασφαλείας (Geo-fence Alarm)
Ενσωματωμένος αισθητήριας κίνησης
Εσωτερική μπαταρία 1450mA επαναφορτιζόμενη
Track on Demand
Ανίχνευση με ορισμένο διάστημα (Track by Time Interval)
Ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας
Βάρος: 75 gr.
GPS ευαισθησία: -159 dBm
Ακρίβεια GPS: 5 μέτρα
Συχνότητα: 850/900/1800/1900 Mhz
Διαστάσεις: 66x52x24mm


Περιεχόμενα Συσκευασίας:

 

  • Συσκευή Pet
  • Φορτιστής
  • Λουρί
  • Οδηγίες στα Ελληνικά

    Σημείωση: Το Pet tracker λειτουργεί με όλες τις κάρτες SIM των Ελληνικών εταιρειών παροχής κινητής τηλεφωνίας εκτός από της Cosmote.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή