Μαύρη Μάσκα Προσώπου BLACK OFF® 82ml
  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Μαύρη Μάσκα Προσώπου BLACK OFF® 82ml

9,80€ 29,90€
  • Κωδικός Προϊόντος: blackmask
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο


Το BlackOff είναι ένας εύκολος τρόπος για να απαλλαγείτε από τα σπυράκια και άλλες ακαθαρσίες που είναι φραγμένες στους πόρους, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνετε το δέρμα σας. Το δέρμα σας θα εμφανιστεί πιο φωτεινό και λιγότερο λιπαρό. Μόλις χρησιμοποιήσετε το BlackOff, ποτέ δεν θα ανησυχείτε για τα σπυράκια πάλι! Ένα πρόσωπο μπορεί να κοστίσει εκατοντάδες δολάρια. Τώρα μπορείτε να πάρετε αυτό το σπα-όπως θεραπεία για ένα κλάσμα της τιμής στην άνεση του σπιτιού σας. Προσαρμόστε τον τρόπο που θέλετε τη θεραπεία σας - εξαπλώστε το BlackOff στη μύτη σας, στρώστε ένα στρώμα στη ζώνη t σας ή εφαρμόστε σε ολόκληρο το πρόσωπο σας. Αυτή η μάσκα ενεργοποιημένου ξυλάνθρακα σας επιτρέπει να εντοπίσετε προβληματικές περιοχές αντιμετώπισης ή να περιποιηθείτε ολόκληρο το πρόσωπό σας. Ξεκουράστε το δέρμα από σπυράκια και ακαθαρσίες. Η απόδειξη είναι στο φλοιό όταν αγοράζετε BlackOff!

 Καθαρίστε το δέρμα σε τρία εύκολα βήματα 

Χρησιμοποιώντας το BlackOff είναι εξαιρετικά εύκολο. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ξεχωριστή μάσκα αργίλου, μάσκα αφαίρεσης μαύρης κεφαλής και μάσκα φραγμένων πόρων, διότι το BlackOff το κάνει όλα! 

 Κατασκευασμένο στην Καλιφόρνια

Όταν ψάχνετε για άλλες μάσκες με αφαιρούμενο ενεργό άνθρακα, είναι όλες κατασκευασμένες εκτός των ΗΠΑ. Το BlackOff κατασκευάζεται με περηφάνια στην Καλιφόρνια, ΗΠΑ. Είναι κλινικά δοκιμασμένο για να εξασφαλίσει ότι είναι ασφαλές για το δέρμα σας. Γιατί να ξοδεύετε χρήματα σε άλλες μάσκες με αμφισβητήσιμα συστατικά και διαδικασίες δοκιμών όταν μπορείτε να αγοράσετε μια δοκιμασμένη μάσκα κατασκευασμένη στις ΗΠΑ;

        ---- Made in Καλιφόρνια, ΗΠΑ -----

Φιλικό προς τους ανθρώπους, φιλικό προς τα ζώα

Χρησιμοποιήστε το BlackOff με σιγουριά.

Vegan & Cruelty-free

Χωρίς ΓΤΟ

Χωρίς γλουτένη

Δεν περιέχει θειικό άλας

Δεν περιέχει φθαλικό

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή