ΚΙΤ ΚΡΥΦΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ RGB ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ
  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

ΚΙΤ ΚΡΥΦΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ RGB ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

21,90€ 59,90€
  • Κωδικός Προϊόντος: usbledtv
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Ταινία φωτισμού LED με τροφοδοσία μέσω USB, 2 κομμάτια των 45 cm και 1 κομμάτι των 90 cm, ψυχρό λευκό, για την τηλεόραση και άλλες εφαρμογές

Ατμοσφαιρικός φωτισμός LED ταινίας που λειτουργεί με τροφοδοσία USB. Παρακολουθώντας τηλεόραση σε σκοτεινό δωμάτιο λόγω της αντίθεσης μεταξύ της φωτεινότητας της οθόνης και του σκοταδιού, οι μύες των ματιών συστέλλονται/διαστέλλονται ασταμάτητα, προκαλώντας κόπωση στα μάτια σας. Ο φωτισμός δωματίου ωστόσο είναι έντονος και μειώνει την εμπειρία θέασης . Μπορείτε να επικολλήσετε την λωρίδα σε μια τηλεόραση για να εξαλείψετε την καταπόνηση των ματιών και να βελτιώσετε την εμπειρία θέασης. Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός της LED ταινίας έρχεται να εξουδετερώσει αυτά τα προβλήματα, καθώς δεν αντανακλάται κάποιο φως στην οθόνη, ενώ ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο.

Επιπλέον, συνδέοντας την LED ταινία σε τροφοδοτικό USB, μπορείτε να επεκτείνετε τις χρήσεις του και να επιτύχετε ατμοσφαιρικό φωτισμό για διάφορες περιπτώσεις, όπως κρυφό φωτισμό στην κουζίνα, κάτω από ένα γραφείο, σε ένα έπιπλο κτλ.

Μπορείτε ακόμη και να συνδέσετε την ταινία LED σε μια θύρα USB στο laptop σας, ή στον Η/Υ για να δημιουργήσετε ατμοσφαιρικό φωτισμό στο γραφείο ή στο εσωτερικό ενός υπολογιστή, όσο ο υπολογιστής σας είναι σε λειτουργία.

Χαρακτηριστικά:
– Διαθέτει κουμπιά αυξομείωσης της έντασης φωτισμού (Dimmable)
– Μειώνει την καταπόνηση των ματιών
– Τοποθετείται πολύ εύκολα
– Τροφοδοσία μέσω USB
– LED modules: 3528
– Τροφοδοσία: USB 5 V
– Ένταση φωτισμού: 192 lm
– Εύρος φωτισμού: 120 °
– Ισχύς: 2 W
– Αριθμός LED: 32
– Ενεργειακή κλάση: Α+
– Μήκος: 2 x 45 cm/17.7» + 1 x 90 cm/35.4»
– Ταινία που μπορεί να κοπεί
– Τοποθέτηση μέσω κολλητικής ταινίας 3M
– Χρώμα φωτισμού: Ψυχρό λευκό

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή