κουστικά & Μικρόφωνο Bluetooth Μηχανής - Handsfree Σύστημα Επικοινωνίας Μηχανών - Μοτοσυκλέτας & Ομιλίας για το Κράνος
  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

κουστικά & Μικρόφωνο Bluetooth Μηχανής - Handsfree Σύστημα Επικοινωνίας Μηχανών - Μοτοσυκλέτας & Ομιλίας για το Κράνος

64,90€ 99,90€
  • Κωδικός Προϊόντος: BLHEADSET
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Απαραίτητο αξεσουάρ για όλους τους μοτοσυκλετιστές και ειδικά για ομάδες μηχανών που κάνουν ταξίδια! Τώρα οι οδηγοί θα μπορείτε να επικοινωνήσετε μεταξύ σας έχοντας ο καθένας στην κατοχή του από ένα ασύρματο σύστημα ακουστικών και μικροφώνου επικοινωνίας για μηχανές! Επιπλέον, με αυτό το Bluetooth σετ, συνδέοντάς το με το κινητό σας, θα μπορείτε να διεκπεραιώσετε τις κλήσεις σας απολύτως HandsFree ή να ακούσετε την μουσική που έχετε αποθηκευμένη σε αυτό!

Εξελίξτε την επικοινωνιακή σας εμπειρία και εκσυγχρονιστείτε με αυτό το Σετ με μικρόφωνο και ηχεία - ακουστικά Bluetooth για μοτοσυκλέτα.

Επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ των οδηγών των μηχανών, των συνεπιβατών ή με τρίτους μέσω του bluetooth του κινητού τηλεφώνου χωρίς καμιά εγκατάσταση ή επέμβαση στο κράνος σας.

Από την στιγμή που οι οδηγοί φορούν τα ακουστικά και τα συνδέσουν με την μονάδα ελέγχου Bluetooth, μιλούν κανονικά στο μικρόφωνο μεταξύ τους, αποφεύγοντας έτσι κραυγές και νοήματα που αποσπούν την προσοχή.

Μιλήστε χωρίς φόβο στο κινητό σας! Η συσκευή απαντάει αυτόματα κάθε εισερχόμενη κλήση (εάν δεν την απορρίψετε χειροκίνητα από το τηλεχειριστήριο ελέγχου) ώστε να μην είστε απομονωμένοι από τον έξω κόσμο όταν οδηγάτε στην μηχανή σας. Χωρίς να χρειαστεί να κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, η εισερχόμενη κλήση του κινητού σας, προωθείται αυτόματα στο σύστημα επικοινωνίας μέσα στο κράνος σας!

Συνδέστε το Σύστημα Επικοινωνίας για μηχανές με ένα GPS και ακούστε τις οδηγίες πλοήγησης σε απευθείας μετάδοση από την συσκευή GPS στα ακουστικά σας.

Το τηλεχειριστήριο ελέγχου Bluetooth διαθέτει ειδική βάση για να την τοποθετήσετε πάνω στο κράνος.

Το σετ περιλαμβάνει μικρόφωνο και δυο mini ηχεία με βέλκρο για να τοποθετούνται στο εσωτερικό του κράνους στο ύψος των αυτιών. Επιπλέον διαθέτει δυο αυτοκόλλητα με χνουδωτή επιφάνεια για να κολλάει το βέλκρο των ακουστικών (τοποθετήστε τα στο εσωτερικό της επένδυσης του κράνους), βάση στήριξης του τηλεχειριστηρίου στο κράνος, άλλεν και βίδες για την τοποθέτηση της βάσης, αντάπτορα και καλώδιο φόρτισης.

Χαρακτηριστικά:

  • Τροφοδοτείται από επαναφορτιζόμενη μπαταρία Λιθίου
  • Bluetooth Class 1
  • Εμβέλεια μεταξύ των μηχανών έως 100m
  • Το μικρόφωνο έχει ευλύγιστο βραχίονα για σωστή τοποθέτηση ομιλίας
  • Διαστάσεις τηλεχειριστηρίου: 6 x 1,5 x 3,5 mm

Το σετ δεν διαθέτει patch καθώς τοποθετούνται στο εσωτερικό της επένδυσης του κράνους.

Δυνατότητα σύνδεσης έως και 3 συσκευών για επικοινωνία μεταξύ μηχανών.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή