ΦΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ 3X LED 2200lm ΜΕ ΖΟΥΜ + ΣΠΑΣΤΗ ΒΑΣΗ
  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

ΦΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ 3X LED 2200lm ΜΕ ΖΟΥΜ + ΣΠΑΣΤΗ ΒΑΣΗ

19,90€ 49,90€
  • Κωδικός Προϊόντος: rj3000
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΖΟΥΜ & ΣΠΑΣΤΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΠΑΝΩ Κ ΚΑΤΩ 

Με 3 LED CREE Τ6 φτάνει τα 2200 Lumen (κεριά) ένταση αρκετή και για τους πιο απαιτητικούς. Είναι αντοχής σε πτώσεις και χτυπήματα λόγο τις στιβαρής μεταλλικής κατασκευής του από αεροπορικού τύπου αλουμίνιο. Επίσης είναι ανθεκτικός στην βροχή. Διαθέτει 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες των 40000 mAh για αρκετές (έως 3) ώρες λειτουργίας ώστε να μην μεινετε ποτέ στο σκοτάδι, και φορτιστή πρίζας αλλά και αυτοκινήτου για οικονομία. Φαινεται στα 800 μετρά και φωτίζει στα 100 μετρά. Μεσώ του διακόπτη να επιλέγετε το ποσά Λεντς θα ανάψουν.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ: Οι φακοί LED που έχουμε επιλέξει για εσάς, τείνουν να είναι πολύ ισχυροί, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να απαγορεύεται το να βάζει κάποιος τη λάμπα τούς κοντά στα μάτια του. Κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει κίνδυνο ή πρόβλημα στην όραση μας. Κρατήστε τούς μακρυά από παιδιά. Μην κοιτάτε τον λαμπτήρα απευθείας.

Η επαναφορτιζομενες μπαταρίες πρέπει να μπαίνουν ορθά, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος βραχυκυκλώματος που μπορεί να καταστρέψει την συσκευή, χωρίς κάλυψη από την εγγύηση. Παρακαλώ συμβουλευτείτε τις οδηγιες και τα σύμβολα + και - που υπάρχουν μπαταρίες και στην συσκευή.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή